Sportweek

Thuiszitten en je vervelen tijdens de vakantie? Geen denken aan!
Kinderen van het eerste tot het zesde leerjaar van de lagere school kunnen zich sportief uitleven tijdens de Huldenbergse Sportweek. Gymnastiek, voetbal, airtrack, freerunning, mountainbike, dansen, zwemmen, fitness: de weekplanning zit tjokvol uitdagende activiteiten en uitstappen. Een toffe bende monitoren maken er de leukste en sportiefste weken van het jaar van! In de voormiddag staat er een mix van verschillende sportactiviteiten op het programma, in de namiddag beoefenen de kinderen hun gekozen optiesport.

Wanneer?

  • krokusvakantie
  • 2de week van augustus
  • herfstvakantie

Wat moet je meebrengen? 

  • elke dag een lunchpakket en water om te drinken
  • kledij voor binnen en voor buiten (aangepast aan je optiesport)
  • eigen fiets en helm als je kiest voor fietsen

Inschrijven

Schrijf je in via de webwinkel.

Optiesporten:

Freerunning/Gymnastiek

Voor onze acrobaten en gymnasten voorziet de begeleiding een airtrack, trampoline, freerunningobstakels om op te klimmen en klauteren. Bij deze uitdagende optiesport gebruik je je lichaam om obstakels te overwinnen. Je bepaalt zelf je grenzen, er zijn geen opgelegde of verboden bewegingen, zolang je je eigen veiligheid en die van anderen niet in het gedrang brengt.

Mountainbike

Door het prachtige landschap van Huldenberg mountainbike je onder begeleiding van ervaren monitoren. Een zekere fietsvaardigheid is vereist: wie deelneemt moet al kunnen fietsen. Doel is om de kinderen te laten kennismaken met mountainbike en hen vaardiger te maken op de fiets.

De fietsritten zijn ongeveer 15 kilometer lang, soms op de openbare weg maar zo veel mogelijk langs wegen door velden en bossen. Het zijn dus niet altijd mooie vlakke wegen. Dat vraagt een portie stuurvaardigheid: je kan overweg met versnellingen en je kan gecontroleerd remmen.

De MTB of cyclocrossfiets waarmee je deelneemt, moet helemaal in orde zijn. Denk eraan om tijdig langs te gaan bij een fietsenmaker als dat nodig is. Zo ben je zeker dat  gebrekkig materiaal de pret van je kind niet drukt.

Voetbal

Om de volgende Romelu Lukaku of Julie Biesmans te worden, schrijf je je best in voor de voetbalstages van OHR Huldenberg. Onze ervaren monitoren geven de voetballers en voetbalsters een goeie mix van plezier en techniek mee.

Contact

Sport
Gemeentehuis
Gemeenteplein 1
3040 Huldenberg
België
02 302 43 62
Mail of bel ons voor een afspraak tijdens de kantooruren.