Tussenkomst in cursus animator

Heb je tussen 1 oktober 2019 en 30 september 2020 een cursus animator in het jeugdwerk, een vervolgingscursus of een cursus als hoofdanimator gevolgd? Dan
kan je 65% tot 80% van de kosten terugbetaald krijgen van het lokaal bestuur.

De tussenkomst is bedoeld voor jeugdverantwoordelijken en toekomstige jeugdverantwoordelijken uit Huldenberg die deelnemen aan kadervormingsinitiatieven
van landelijk erkende jeugdwerkorganisaties. Die cursussen zijn al dan niet gericht op het begeleiden van mensen met een beperking of in kansarmoede.

Hoeveel bedraagt de tussenkomst?

  • 65% van de kosten van een of meer gevolgde kadervormingsinitiatieven, ingericht door landelijk erkende jeugdwerkorganisaties, met een maximumbedrag van € 75 per jaar per persoon.

  • 80% van de kosten van een of meer gevolgde kadervormingsinitiatieven - gericht op het begeleiden van mensen met een handicap, kansarmen... en ingericht door landelijk erkende jeugdwerkorganisaties met een maximumbedrag van € 100 per jaar per persoon.

Stuur je attest vóór 30 september naar jeugd@huldenberg.be. In de loop van december ontvang je een tussenkomst in de deelnameprijs.

Contact

Jeugd
Gemeentehuis
Gemeenteplein 1
3040 Huldenberg
België
02 302 43 57
Mail of bel ons voor een afspraak tijdens de kantooruren.