Cultuur IN de sloffen

Schiet in je mooiste kleren maar blijf in je sloffen en geniet thuis van talloze culturele initiatieven. De cultuurdienst zet enkele toptips op een rijtje.

IN DE KIJKER: Reis naar de mooiste musea van de wereld:
Guggenheim in New York, le Musée d'Orsay in Parijs, het Van Gogh Museum in Amsterdam, Uffizi Galerij in Firenze of het Hermitage in Sint-Pietersburg,...

VIND ZE ALLEMAAL TERUG OP DEZE PLEK!

musea.jpg

Podium aan huis

Cultuurconnect, cultuurhuizen en -gezelschappen brengen cultuur rechtstreeks in je huiskamer. Via het digitale platform podiumaanhuis.be geniet je thuis van meer dan 40 straffe podiumvoorstellingen uit Vlaanderen en Brussel.

Podium Aan Huis is een tijdelijk platform met een divers aanbod aan podiumvoorstellingen, zolang de coronamaatregelen van kracht zijn en cultuurhuizen noodgedwongen de deuren sluiten. Met deze bundeling van voorstellingen komen families de komende weken ontspannen door. Maar ook de doorwinterde cultuurliefhebber vindt zijn gading. Zelfs leerkrachten kunnen het cultuuraanbod gebruiken als online lesmateriaal.

Uit met Vlieg   

Cultuur en sprankelende creatieve ideeën voor kids en jongeren? Grasduin door UiTmetVlieg.be, je vindt er onder meer heel wat magische voorstellingen op kindermaat.

Uit in Vlaanderen

Uit in Vlaanderen is tijdelijk herdoopt in Uit in huis en is een niet-te-missen website voor cinema, museabezoeken op afstand, de beste podcasts voor muziekliefhebbers...

Nóg tips?

Geen probleem, hieronder nog enkele cultuurtips - nabije en wereldwijd*:

*Pas op: sommige sites zijn betalend.

Contact

Cultuur
Gemeentehuis
Gemeenteplein 1
3040 Huldenberg
België
02 302 43 63
Mail of bel ons voor een afspraak tijdens de kantooruren.