Vacature: poetshulp

  • 8 september 2020

Technisch assistent schoonmaak (m/v/x) D1 – D3

voltijds contract van onbepaalde duur

Functie

Je werkt onder leiding van de dienst Zorg & Senioren. Je zorgt voor het onderhoud van de belangrijkste leefruimten. Dat alles om de zorgbehoevende zo lang mogelijk in de eigen thuisomgeving te laten wonen.

Diplomavereisten

Geen diplomavereisten
Geïndexeerde bruto maandwedde tussen € 1.891,81 en € 2.944,40

Profielvereisten

Je beschikt over de nodige competenties en persoonlijke kwaliteiten om de functie optimaal uit te oefenen. Je bent vertrouwd met moderne poetstechnieken.

Aanbod

Een boeiende en gevarieerde functie in een dynamische werkomgeving, een aantrekkelijk salaris waarbij relevante ervaring (max. 6 jaar) overgenomen wordt en extralegale voordelen (interessante verlofregeling, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling openbaar vervoer, fietsvergoeding…)

Geïnteresseerd / Meer informatie

Voor een volledige functie- en profielbeschrijving van bovenstaande functie en verdere inlichtingen over onder meer de loonvoorwaarden kan je terecht op de personeelsdienst van de gemeente: 02 302 43 21 of personeelsdienst@huldenberg.be.

Bezorg ons je sollicitatie met cv en een bewijs van goed gedrag en zeden (uittreksel van het strafregister) ten laatste op 2 oktober 2020:

  • per aangetekend schrijven (de poststempel geldt als bewijs) gericht aan het Vast bureau, Gemeenteplein 1, 3040 Huldenberg;
  • persoonlijk op de personeelsdienst tegen ontvangstbewijs;
  • via e-mail naar personeelsdienst@huldenberg.be.

Er wordt een wervingsreserve aangelegd van 1 jaar.