Uw vereniging of onderneming gratis op de Huldenberg-app

De nieuwe Huldenberg-app is hét mobiele communicatieplatform voor onze inwoners. De klemtoon komt te liggen op alles wat lokaal is. De app bundelt nieuws van het bestuur, de lokale pers en de verenigingen, handelaars en zorgverstrekkers. Die krijgen allemaal een gratis plekje binnen de app. Een greep uit de vele features van de nieuwe app: verkeershinder in kaart, een culturele agenda, een afvalkalender, een meldingsknop met geolocatie… Via de notificaties hebben gebruikers het volledig in eigen handen welke diensten, verenigingen of handelaars ze volgen.

Lokale vereniging, handelaar of zorgverstrekker?

Zowel de verenigingen als de handelaars en zorgverstrekkers uit Huldenberg krijgen allemaal een gratis plaatsje binnen de app. Zo kunt u zelf nieuws uitsturen en inwoners op de hoogte houden van uw activiteiten, promoties, openingsuren of andere acties. U kunt bijvoorbeeld ook bestellingen en reservaties ontvangen. Dat alles vanuit uw eigen profiel op de app dat u op maat van uw huisstijl kan opmaken met uw eigen logo, uw huiskleuren, een welkomsttekst…

Registreer u in vijf stappen

Wilt u een gratis plekje op de Huldenberg-app? Registreer u dan alvast via www.ourcityapps.com/client. Hoe dat precies moet, leest u hier:

Bekijk ook onze FAQ-pagina waar u een antwoord vindt op enkele veel gestelde vragen.

Contact

Communicatie
Gemeentehuis
Gemeenteplein 1
3040 Huldenberg
België
Mail of bel ons voor een afspraak tijdens de kantooruren.