Opening inschrijvingen voor de Sportweek in de herfstvakantie

  • 25 september 2020

Deze herfst organiseert het lokaal bestuur van Huldenberg zoals elk jaar de Huldenbergse Sportweek voor lagereschoolkinderen. Die loopt van dinsdag 3 november tot en met vrijdag 6 november. Door de coronamaatregelen moeten de kinderen en monitoren daarbij sporten in contactbubbels van maximaal 50 personen.

Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 100 kinderen. We gaan de kinderen indelen volgens de optiesport die ze kiezen: mountainbike, voetbal of freerunning/gymnastiek. Daarbij zullen ze naast hun optiesport door verschillende monitoren begeleid worden om ook te proeven van andere sporten.

Vanwege de contactbubbels zal de Sportweek op een andere manier dan in de voorgaande jaren worden georganiseerd, maar één ding staat vast: de kinderen zullen zich sportief helemaal kunnen uitleven!
 
Op maandag 28 september om 8:00 openen de inschrijvingen via de webwinkel voor kinderen uit de lagere school die in Huldenberg wonen of in Huldenberg naar school gaan. Is de maximumcapaciteit nog niet bereikt op 5 oktober, dan kunnen ook kinderen van buiten Huldenberg zich vanaf dan inschrijven. De inschrijvingen worden afgesloten op zondag 25 oktober.
 
Het lokaal bestuur treft alle nodige (hygiëne)maatregelen – vooraf en tijdens de Sportweek – om alles zo veilig en zo sportief mogelijk op touw te zetten.