Online een sport- of cultuurzaal reserveren

Zolang de coronamaatregelen gelden, kunnen geen nieuwe reserveringen of herboekingen van bestaande reserveringen.


In de webwinkel kunt u online een sportterrein of een zaal van het gemeenschapscentrum boeken: als privépersoon maar ook voor uw vereniging.

Toch liever aan onze onthaalbalie? Geen probleem: ook dat blijft mogelijk. Maar ook dan: zorg ervoor dat u op voorhand een persoonlijk profiel hebt aangemaakt in de webwinkel.

Een zaal reserveren voor uw vereniging

Om online een zaal te boeken voor uw vereniging moet uw persoonlijke profiel in de webwinkel gekoppeld zijn aan dat van uw vereniging. Die koppeling hebt u niet zelf in de hand maar stelt een medewerker van onze vrijetijdsdiensten voor u in. Zodra dat gebeurd is, krijgt u bij het inloggen de vraag of u dat wenst te doen voor uzelf of voor uw vereniging.

Wilt u voortaan online een zaal reserveren voor uw vereniging? Volg dan deze drie stappen:

  1. Kies in uw vereniging drie personen aan wie u de online reserveringen toevertrouwt. Een van de drie moet de penningmeester zijn: hij of zij ontvangt de facturen.

    Zij moeten alle drie een persoonlijk profiel aanmaken in de webwinkel. Pas als dat in orde is, kunt u naar de volgende stap.
     
  2. Stuur een e-mail naar vrijetijd@huldenberg.be met de namen, e-mailadressen en telefoonnummers van die drie personen. Vermeld erbij wie van de drie de penningmeester is.
     
  3. U ontvangt een bevestigingsmailtje en kunt aan de slag.

Ook aan de onthaalbalie kunt u nog altijd een zaal boeken voor uw vereniging. Maar ook dan geldt: wie voor uw vereniging komt boeken, moet er vooraf aan gekoppeld worden. Geef dus ook hun namen door aan vrijetijd@huldenberg.be.

Contact

Dienst Vrije Tijd
Gemeentehuis
Gemeenteplein 1
3040 Huldenberg
België
Mail of bel ons voor een afspraak tijdens de kantooruren.