Online een sport- of cultuurzaal reserveren

In de webwinkel kan je online een sportterrein of een zaal van het gemeenschapscentrum boeken: als privépersoon maar ook voor jouw vereniging. Toch liever aan onze onthaalbalie? Geen probleem: ook dat is mogelijk. Maar ook dan: zorg ervoor dat je op voorhand een persoonlijk profiel hebt aangemaakt in de webwinkel.

Een zaal reserveren voor jouw vereniging

Om online een zaal te boeken voor je vereniging moet je persoonlijke profiel in de webwinkel gekoppeld zijn aan dat van je vereniging. Die koppeling heb je niet zelf in de hand maar stelt een medewerker van onze vrijetijdsdiensten voor je in. Zodra dat gebeurd is, krijg je bij het inloggen de vraag of je dat wenst te doen voor jezelf of voor je vereniging.

Wil je voortaan online een zaal reserveren voor je vereniging? Volg dan deze drie stappen:

  1. Kies in je vereniging drie personen aan wie je de online reserveringen toevertrouwt. Een van de drie moet de penningmeester zijn: hij of zij ontvangt de facturen.

    Zij moeten alle drie een persoonlijk profiel aanmaken in de webwinkel. Pas als dat in orde is, kunt u naar de volgende stap.
     
  2. Stuur een e-mail naar vrijetijd@huldenberg.be met de namen, e-mailadressen en telefoonnummers van die drie personen. Vermeld erbij wie van de drie de penningmeester is.
     
  3. Je ontvangt een bevestigingsmailtje en je kan aan de slag.

Ook aan de onthaalbalie kan je nog altijd een zaal boeken voor je vereniging. Maar ook dan geldt: wie voor je vereniging komt boeken, moet er vooraf aan gekoppeld worden. Geef dus ook hun namen door aan vrijetijd@huldenberg.be.

Contact

Dienst Vrije Tijd
Gemeentehuis
Gemeenteplein 1
3040 Huldenberg
België
Mail of bel ons voor een afspraak tijdens de kantooruren.