News

  • 28 september 2020
GSK

GSK Waver: publieke informatievergadering

GlaxoSmithKline Biologicals SA (GSK) is van plan om bij het gemeentebestuur van de Stad Waver een milieuvergunning klasse 1 in te dienen voor de verlenging van al haar uitbatings- en milieuvergunningen.
Sportweek
  • 25 september 2020

Opening inschrijvingen voor de Sportweek in de herfstvakantie

Deze herfst organiseert het lokaal bestuur van Huldenberg zoals elk jaar de Huldenbergse Sportweek voor lagereschoolkinderen. Die loopt van dinsdag 2 november tot en met vrijdag 6 november.
pijlijser
  • 18 september 2020

Gemeenteraad op donderdag 24 september in ’t Pijlijser en voor beperkt publiek

Na vier virtuele zittingen komt de gemeente- en OCMW-raad van Huldenberg op donderdag 24 september voor het eerst sinds lang opnieuw fysiek samen. Niet in de raadzaal van het gemeentehuis, maar in ’t Pijlijser.
zwerfvuil
  • 11 september 2020

Het zal je broer of zus maar zijn…

Van plastic afval over sigarettenpeuken tot zelfs glasscherven: het sportpleintje achteraan de gemeentelijke basisschool Den Elzas in Huldenberg ligt er de laatste weken ’s ochtends vaak als een puinhoop bij.
duurzaam huldenberg
  • 23 september 2020

Week van de Duurzame Gemeente: Huldenberg zet haar engagement kracht bij

Van 18 tot 25 september vieren we de vijfde verjaardag van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties, de zogenaamde SDG's (Sustainable Development Goals).
huldenberg doet mee v2.png
  • 17 september 2020

Week van de duurzame gemeente start in Huldenberg

Van 18 tot 25 september vieren we de vijfde verjaardag van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties, de zogenaamde SDG's. Daarom organiseert de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG) voor de derde keer op rij de Week van de Duurzame Gemeente.
ijsepad
  • 9 september 2020

Werken op IJsepad tussen Smeysberg en Kleinwaverstraat

Vanaf donderdag 10 september tot en met dinsdag 15 september wordt het IJsepad volledig afgesloten tussen de Smeysberg en de Kleinwaverstraat in Huldenberg. Er worden dan werken uitgevoerd om de verzakte oever te verstevigen en het pad optimaal te herstellen voor fietsers en voetgangers.
behaag je tuin
  • 19 september 2020

Behaag je tuin: samenaankoop plantgoed

Heb je in je tuin nog een plekje vrij voor een gemengde haag, een fruitboom, een loofboom, een knotwilg of een klimplant? Teken dan in op de samenaankoop Behaag je tuin waaraan ook Huldenberg dit jaar opnieuw deelneemt.
jeugdverenigingen
  • 16 september 2020

Jeugdverenigingen van Huldenberg gaan van start

Na de scholen schieten nu ook de jeugdverenigingen van Huldenberg uit de startblokken. De Scouts en gidsen van Loonbeek op 19 en 20 september, Jeugdkring Huldenberg op 20 september en Chiro Ottenburg op 27 september: alle drie staan ze te popelen om aan een nieuw werkingsjaar te beginnen.
plantjesweekend
  • 9 september 2020

Plantjesweekend 2020: koop online tot 20 september

Honderden plantjes die vrijwilligers op verschillende plaatsen in Huldenberg een weekend lang verkopen? Nee, dit jaar verloopt het plantjesweekend van Kom op tegen Kanker net iets anders. Je kan de beroemde azalea's dit jaar alleen online bestellen.