News

  • 3 augustus 2020
mondmaskers verplicht

Mondmaskers verplicht in wachtrijen en recyclagepark

In Huldenberg is het dragen van een mondmasker verplicht als je in een wachtrij van een winkel (binnen én buiten) of voedingskraam staat én als je het recyclagepark van Ecowerf in Bertem bezoekt. Dat heeft de burgemeester nu ook formeel besloten.
appelboom
  • 3 augustus 2020

Seizoenarbeid in coronatijden

Werknemers uit het buitenland die zich inschrijven in de provincie Vlaams-Brabant als seizoenarbeider en die afkomstig zijn uit een land dat in het reisadvies van de FOD Buitenlandse Zaken
Druivenfietsroute.jpg
  • 17 juli 2020

De Zomer van de Druivenstreek

Heel wat mensen hebben hun vakantieplannen in het water zien vallen door het coronavirus en moeten op zoek naar alternatieven om de zomermaanden door te brengen.
corona-fase-4
  • 25 juni 2020

Nieuwe versoepelingen van de coronamaatregelen vanaf 1 juli

Op woensdag 1 juli 2020 start fase 4 van het afbouwplan van de coronamaatregelen. Dat heeft de Nationale Veiligheidsraad beslistop 24 juni, op basis van het akkoord van de experts van de GEES. Die wijzen op de gunstige evolutie van de epidemiologische situatie.
Loopomloop
  • 29 juli 2020

Heeft Huldenberg de sportiefste lopers en fietsers van de Druivenstreek?

De coronamaatregelen mogen dan wel wisselen, één ding staat vast: fietsen en lopen mag. Meer nog, het blijft belangrijk om je sportief en gezond bezig te houden. In augustus dagen de inwoners van Huldenberg, Bertem, Hoeilaart, Overijse en Tervuren elkaar ook uit op sportief vlak.
openbaar onderzoek
  • 8 juli 2020

Openbaar onderzoek Aquafin N.V.

Het college van Burgemeester en Schepenen brengt ter kennis dat:
warmedagen
  • 23 juni 2020

Warme dagen: zorg voor elkaar

De voorspellingen van het KMI verwachten vanaf 5 augustus opnieuw warm tot zeer warm weer. De waarschuwingsfase van het Vlaams Warmteactieplan treedt dan ook opnieuw in werking.
mondmaskers verplicht
  • 24 juli 2020

Laat het virus niet opflakkeren

Het dragen van een mondmasker wordt voortaan ook verplicht op de dinsdagmarkt, in het gemeentehuis en in de bibliotheek, op café of restaurant zolang je niet aan een tafel zit én op alle drukke plaatsen, privé of openbaar.
  • 30 juni 2020

Zoek de schat van Vlieg in Huldenberg

Zoek deze zomer opnieuw de schat van Vlieg in de bibliotheek, rond de bibliotheek of zelfs van thuis uit! Tijdens de zomervakantie kan je op zoek naar de schat van Vlieg aan de hand van drie korte zoektochten die allemaal te maken hebben met 'Hoor jij wat ik hoor?'.
eendjes
  • 23 juni 2020

Geen Huldenbergse Feesten in 2020

De Huldenbergse Feesten gaan dit jaar niet door… Dat harde besluit heeft het schepencollege vorige donderdag genomen. Dat maakt uiteraard niemand blij en we begrijpen dat de meningen over zo’n drastische beslissing kunnen verschillen.