News

  • 28 oktober 2021
De Doode Bemde 1 - Knuppelpad

Brabantse Wouden | Project WALDEN zoekt projectmedewerker

De provincie Vlaams-Brabant, de Vlaamse overheid, de gemeenten Bertem, Leuven, Oud-Heverlee en Huldenberg zullen de komende drie jaar binnen het Strategisch Project WALDEN intens samenwerken om de open ruimte tussen het Meerdaalwoud en het Zoniënwoud, met het landbouwplateau van
bloemen
  • 22 oktober 2021

Loonbeek: kerkhof blijft bereikbaar voor iedereen

De grond- en funderingswerken voor de bouw van het nieuwe wijkschooltje van GBS Den Elzas in Loonbeek draaien op volle toeren. De parking aan het kerkhof maakt deel uit van de werfzone en is afgesloten. De afgelopen weken was het er erg druk met veel af- en aanrijdend werfverkeer.
nieuwe eid
  • 30 september 2021

Nieuwe eID: update de software van je kaartlezer

Lukt het je niet (meer) om je met je kaartlezer aan te melden bij online toepassingen zoals Tax-on-web of Mijn Burgerprofiel? Dan is de kans groot dat de software van je kaartlezer toe is aan een update.
kindje speelt in het water
  • 17 september 2021

VACATURE TOEZICHTER GBS DEN ELZAS LOONBEEK D1-D3

Lokaal Bestuur Huldenberg zoekt een toezichter (8/38)  voor GBS Den Elzas - Loonbeek - onbepaalde duur. Functie Je staat in voor de middagbewaking in de gemeentelijke basisscholen.
ovam
  • 18 oktober 2021

Publieke inspraak over het plan-MER voor het uitvoeringsplan huishoudelijk afval en gelijkaardig bedrijfsafval (2023-2028)

Momenteel werkt OVAM aan een nieuw uitvoeringsplan voor afvalstoffen met aandacht voor de planning van maatregelen rond preventie, selectieve inzameling en eindverwerking van huishoudelijk afval en gelijkaardig bedrijfsafval voor de periode 2023-2028.
wk-gekte.jpg
  • 30 september 2021

"Huldenberg, écht een aanrader"

Huldenberg zette zich met het WK wielrennen op de kaart tot ver buiten de gemeentegrenzen. Dat toont ook de reportage uit het Journaal van zondag 26 september, de finaledag van een van de grootste en meest bekeken sportevenementen van de wereld.
archiefkast
  • 17 september 2021

VACATURE: Afdelingshoofd interne beheers- en beleidszaken A1a- A3a - Statutair

Afdelingshoofd interne beheers- en beleidszaken, voltijds, statutaire aanstelling A1a-A3a
mountainbike
  • 11 oktober 2021

Personeelssportdag: alle gemeente- en OCMW-diensten gesloten op dinsdag 12 oktober

Nu dinsdag 12 oktober 2021 nemen de personeelsleden van de lokale besturen van Huldenberg, Overijse, Hoeilaart, Tervuren en Bertem deel aan een regionale personeelssportdag. Daardoor zijn alle diensten van het lokaal bestuur van Huldenberg op dinsdag uitzonderlijk gesloten voor het publiek.
gemeenteplein
  • 20 september 2021

WK wielrennen: gemeentediensten sluiten op donderdag en vrijdag

Zowel de randactiviteiten rond het WK wielrennen als de Huldenbergse Feesten nemen heel wat openbare ruimte in rondom het centrum van Huldenberg. Zo start op maandag 20 september de opbouw van tenten, reuzeschermen en ander eventmateriaal op verschillende zones in ons dorpscentrum.