Digitale Dag van de Vrijwilliger: schrijf je in vóór 1 maart

  • 22 februari 2021

Zaterdag 6 maart is in Huldenberg en de andere druivengemeenten dé digitale Dag van de Vrijwilliger, een boeiend en inspirerend online event voor iedereen die actief is of wil zijn als vrijwilliger - solo, voor je vereniging of voor een andere organisatie. Stel zelf je programma samen en kies uit meer dan twintig workshops.

Om 9:00 trapt televisiepresentator Sven De Leijer de dag af. Hij geeft het woord aan keynotespreker Koen Van den Brandt, een absolute referentie in de wereld van opleiding en coaching. Onder de titel Motivatie…helium voor je luchtballon geeft hij een begeesterende peptalk van 45 minuten.

Wat heeft de mens nodig om in z'n element te zijn? Wat drijft je om dingen wel of niet te doen? Wat doet ons in vuur en vlam staan? We denken onterecht dat motivatie een handleiding én een afstandsbediening heeft. En toch is het een belangrijke voorwaarde om in beweging te komen en onze doelen te bereiken. Wat hebben vrijwilligers voor op anderen die tevergeefs motivatie zoeken? Spreker Koen Van den Brandt schotelt praktische en verrassend herkenbare inzichten aan. Uit het leven gegrepen én met een ferme knipoog.

Na de keynote volg je twee workshops van 60 minuten naar keuze, met een muzikale pauze tussenin. Sven De Leijer zorgt om 12:40 voor de uitsmijter.

Kies twee workshops en schrijf je online in vóór 1 maart.

pdf bestandDigitale Dag van de Vrijwilliger: programma (799 kB)

vrijwilligersdag programma 1vrijwilligersdag programma 2