Asfalteringswerken in de zomer

  • 30 juni 2021

Op verschillende plaatsen in Huldenberg worden deze zomer asfalteringswerken uitgevoerd.

Sint-Agatha-Rode: Leuvensebaan

Tussen 13 en 17 augustus legt de aannemer een nieuwe laag asfalt op een deel van de Leuvensebaan tussen de Potterstraat en de brug over de Dijle (ter hoogte van de Hoekstraat). Vrijdag 13 augustus worden betonvakken verwijdert en op dinsdag 17 augustus wordt de nieuwe asfalt aangebracht en is er geen verkeer meer mogelijk. 

Omrijden doe je via Potterstraat - G.Steenbeekstraat - Wolfshaegen - Neerijesebaan - Kauwereelstaat en omgekeerd.

Afvalophaling tijdens de werken

Ecowerf zal op maandag en dinsdag niet ter plaatse de afvalophaling kunnen voorzien binnen de werfzone. In plaats daarvan vragen we vriendelijk om de vuilbak(ken) te verzamelen op de parking waar ook de glasbollen staan. Daar zal een plaats voorzien zijn voor vuilbakken van de inwoners die binnen de werfzone liggen.

Ottenburg: Neerpoortenstraat

Op dinsdag 17 augustus legt de aannemer een nieuwe laag asfalt onderaan de Neerpoortenstraat op het deel tussen Overijse en het bufferbekken van Aquafin. Er is die dag geen verkeer mogelijk.

Omrijden doe je via Terlaenenstraat - Leuvensebaan - Potterstraat - G.Steenbeekstraat - Wolfshaegen - Leuvensestraat (Terlanen) en omgekeerd.

Afvalophaling tijdens de werken

Ecowerf zal op dinsdag niet ter plaatse de afvalophaling kunnen voorzien binnen de werfzone. In plaats daarvan vragen we vriendelijk om de vuilbak(ken) te verzamelen onderaan de Oliestraat. 

Huldenberg: de Limburg Stirumlaan en A. Goossensstraat

  • Tussen 5 en 7 juli vervangt de aannemer betonplaten op de de Limburg Stirumlaan. Die dagen is er geen doorgaand verkeer mogelijk.
  • Op 20, 21 en 28 augustus herstelt de aannemer de voegvullingen tussen de betonplaten en vernieuwt hij de overgang van betonplaten op asfalt op de de Limburg Strirumlaan en A. Goossensstraat. Ook dan is er geen doorgaand verkeer mogelijk.
  • Op 2 en 3 augustus volgen verbeteringswerken op de A. Goossenstraat: de straat wordt afgefreesd zodat de rijbaan er egaler komt bij te liggen. Ook geen doorgaand verkeer die dagen. 

Ottenburg: Leuvensebaan 

Tussen 2 en 10 augustus verwijdert de aannemer de kasseivakken en krijgt het traject tussen Ottenburg en Waver een nieuwe laag asfalt. Op 9 augustus is totaal geen verkeer mogelijk, op 10 augustus in de voormiddag kan het verkeer normaal hervatten.

Huldenberg: Smeysberg

Tussen 9 en 13 augustus krijgt de Smeysberg een nieuwe laag asfalt tussen de Nijvelsebaan en R. Borremansstraat (N253). Op 10 augustus zal er volledig geen verkeer mogelijk zijn. Op 11 augustus in de voormiddag kan het verkeer normaal hervatten. Er wordt een oplossing voor de afvalophaling voorzien.