#3040samen: licht in donkere dagen

  • 17 november 2020

In de beperking toont zich de meester. Ja, corona heeft ons weer flink in de greep. Ja, heel veel mag niet. Laten we daar als Huldenbergenaren vooral creatieve moed uit putten en de lockdown lik op stuk geven. Laten we samen tonen dat we op een eenvoudige, vernuftige, grappige, ontroerende, mooie manier wél heel veel kunnen betekenen voor elkaar in deze moeilijke periode. Dat we met kleine en grote daden licht brengen in deze donkere dagen. Met respect voor elkaar én de regels.

Heb je een leuk idee of initiatief om de lockdown in Huldenberg wat draaglijker te maken? Lanceer het met de hashtag #3040samen op jouw sociale media.

#1: Gloedvol Huldenberg

Doe de kerstlichtjes buiten al maar aan! De dagen worden korter, de nachten langer. Deze donkere dagen zijn moeilijk. Het virus zorgt voor eenzaamheid, en veel mensen hebben het mentaal lastig. De coronacrisis versterkt dat gevoel alleen maar. 

In het voorjaar applaudisseerden we nog 's avonds voor de zorgverleners en hingen we witte doeken uit het raam en gingen we op 'berenjacht'.

Nu vragen we iedereen om nu al je kerstversiering voor het raam te plaatsen of in de (voor)tuin. Op die manier kunnen we nu al een warme gloed uit onze gemeente laten opstijgen. De gemeente zal elke deelgemeente mee helpen verlichten voor 1 december.

Meer kleine en grote daden? Laat je inspireren op www.huldenberg.be/3040samen