Het OCMW van Huldenberg zoekt een enthousiaste maatschappelijk assistent

Het OCMW zoekt voor een tijdelijke vervanging een maatschappelijk assistent B1-B3, voltijds. Lees meer
 

Huldenbergse feesten 2018

Vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 oktober beloven de Huldenbergse feesten een bomvol weekend! Check hier het programma!

Lees meer

Stem nu op je favoriete Huldenbergse stroomversneller!

Huldenberg kan nog wat stemmen gebruiken! Tot en met 7 oktober kan je stemmen voor je favoriete Huldenbergs energieproject. Als voldoende inwoners uit Huldenberg hetzelfde doen - we hebben 77 stemmen nodig - , dan investeert de Vlaamse overheid mee!
Help onze gemeente aan een startbudget op www.stroomversneller.be!

#overalstroomversnellers
#stemmeevoorminderco2
#huldenbergklimaatneutraal

Lees meer
 

Hoe elektronisch stemmen?

Op 14 oktober trekken we met z'n allen naar de stembus om een nieuwe gemeenteraad te kiezen voor de volgende 6 jaren. Lees meer

Oefenmomenten elektronisch stemmen

Zondag 14 oktober 2018 trekken we met z’n allen naar de stembus voor de verkiezing van de gemeenteraad en de provincieraad. Het stemmen gebeurt in onze gemeente al een hele tijd elektronisch.
Het gemeentebestuur organiseert opnieuw oefenbeurten ‘stemmen met de computer’. De personeelsleden van de dienst bevolking voorzien individuele begeleiding.

Lees meer
 

Behaag je tuin!

85% van de Vlaams-Brabanders heeft een tuin. Grote kans dus dat jij er ook één hebt. Dan is de samenaankoop ‘Behaag je tuin’ iets voor jou. Want jouw tuin, hoe groot of klein ook, kan al een verschil maken voor natuur en klimaat. Hoe? Plant een boom, haag of klimplant. Samen zorgen we zo voor meer groen. En dat is goed voor mens en dier. Maak van je tuin een fijne plek voor vogels, bijen en vlinders. En geniet zelf ook volop van de bloesems en het fruit. De regionale landschappen van Vlaams-Brabant garanderen je kwalitatief streekeigen plantgoed aan een goede prijs. 

Lees meer