Tommestraat

De werken worden gefaseerd uitgevoerd:

  • Fase 1 van november 2017 tot april 2018: deel vanaf Leuvensebaan tot Langeheidestraat (exclusief kruispunt), omleiding via Langeheidestraat , Florivalstraat en Leuvensebaan.
  • Fase 2 (van april 2018 tot december 2018): deel van Langeheidestraat tot Waversestraat (inclusief kruispunt), omleiding via nieuwe tijdelijke ontsluitingsweg Poelstraat, Chaussée d’Ottenbourg en Leuvensebaan

Aan voetgangers en fietsers wordt steeds doorgang verleend tijdens de werken. Ook de toegang tot de woning wordt gegarandeerd, hoewel dit op bepaalde momenten moelijk kan verlopen.

Huisvuil kan op de gewone manier buiten gezet worden. De aannemer zorgt in samenspraak met Ecowerf voor de ophaling. 

Aan voetgangers en fietsers wordt steeds toegang verleend op de werf en ook de toegang tot de woning zal zoveel mogelijk gevrijwaard worden. Bij het leggen van asfalt of glijbekisting zal de woning tijdelijk niet bereikbaar zijn met de wagen. De bewoners worden hierover tijdig verwittigd via de digitale nieuwsbrief en via een brief in de brievenbus van de woning.

Via de website www.aquafin.be kan je via de link 'werken in je gemeente' het dossier opzoeken en je online registreren om een digitale nieuwsbrief over deze werken te ontvangen. Je vind er ook een overzicht van de communicatie naar de bewoners van de Tommestraat.

Meer informatie

03 450 45 45 

contact@aquafin.be

patrimonium@huldenberg.be