Bezoekadres Gemeente Huldenberg
Gemeenteplein 1
3040 Huldenberg
Tel. 02 688 30 40 

Openingsuren Onthaalloket
Maandag - Dinsdag - Woensdag van 9u tot 12u & 13u30 tot 16u00
Donderdag van 9u tot 12u & 13u30 tot 19u30 
Vrijdag van 9u tot 12u

Loketten en Wijkpolitie
Maandag van 9u tot 12u
Dinsdag van 9u tot 12u
Woensdag van van 9u tot 12u
Donderdag van 13u30 tot 19u30
Vrijdag van 9u tot 12u

Senioren

Beste bezoekers,

Op dit gedeelte van de website kan je alle informatie betreffende senioren vinden.  Activiteiten, belangrijke informatie, de seniorenverenigingen in Groot-Huldenberg en waar ze te vinden, informatie over gratis passen, ... .

Deze dienst is gevestigd in het gemeentehuis op het gelijkvloers. Als je binnenkomt langs de zijingang, de ingang waar de brievenbus staat, dan is dit laatste loket aan je linkerhand.

De contactpersoon van deze dienst is:

Christophe Beeckmans
Seniorenconsulent Huldenberg

Gemeenteplein 1
3040 Huldenberg
E-mail: christophe.beeckmans@huldenberg.be

Openingsuren:

  • Maandag tot vrijdag: 09.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur (vrijdagnamiddag gesloten).
  • Donderdagavond van 17.30 uur tot 19.30 uur.

Deze persoon is steeds via de telefoon en e-mail te bereiken, maar niet op vrijdagnamiddag.

 

Woon- en behoeftenonderzoek bij 50-plussers

Beste inwoner

Het gemeente- en OCMW bestuur van Huldenberg wil via een bevraging van een 15-tal minuten zicht krijgen op een aantal behoeften van de 50-plusser. Het betreft een initiatief van de seniorenraad, het Lokaal Dienstencentrum Blauwhof en de gemeentelijke seniorendienst!

De vragenlijst

Als je sommige vragen moeilijk vindt om in te vullen, kan je hier wat tips vinden.

Als je de vragenlijst liever afdrukt en zo invult, kan je ze hier downloaden en afdrukken. De ingevulde papieren mag je bezorgen aan het Lokaal Dienstencentrum Blauwhof (Sint-Jansbergsteenweg 44a, 3040 Huldenberg) of aan de gemeentelijke seniorendienst (Gemeenteplein 1, 3040 Huldenberg).

Je antwoorden op deze vragen kunnen de beleidsverantwoordelijken helpen om de juiste beslissingen te nemen, op korte, middellange en lange termijn. Belangrijke thema’s die aan bod komen zijn onder meer ‘wonen’, ‘mobiliteit’, ‘zorg’ en ‘vrije tijd’. Hoe groter het aantal deelnemers aan deze bevraging, hoe juister de conclusies en de daaruit volgende acties.

Deze bevraging is anoniem. Als je dat wil, kan je op het einde je naam en contactgegevens achterlaten. Dit is geen verplichting. Indien je je gegevens achterlaat, garanderen wij dat deze niet aan derden zullen verspreid worden of voor commerciële doeleinden zullen gebruikt worden.

Heb je een opmerking of vragen bij dit onderzoek en het verloop ervan, neem dan gerust contact op met Greet Boes (0496 12 86 64 of greet.boes@igo.be) van Woonwijzer Midden-Brabant. De resultaten van de bevraging zullen via verschillende kanalen worden bekend gemaakt.

 

Met vriendelijke groeten

Danny Vangoidtsenhoven
Burgemeester

Herman Depré
OCMW-voorzitter & schepen senioren

Caroline Peters
Gemeentesecretaris

Lut Vandenbosch
OCMW-secretaris