Jeugdverenigingen

 

 • Chiro Ottenburg
  Stijn Gilin: stijngilin@gmail.com, 0499 73 72 69 
  Sven Spreutels: svekkes@live.be, 0485 46 27 07
  chriroottenburg.wordpress.com

  Chiro Ottenburg - Sint-Agatha-Rode is een jeugdbeweging die zich wekelijks inzet voor de jongeren van 6 tot en met 18 jaar. De jongeren zijn ingedeeld in leeftijdsgroepen. De zondagse activiteiten gaan door in de Oude school - Kerkstraat in Ottenburg en zijn heel divers. Onder andere hindernissenparcours, ruiltochten en grote buiten- en binnenspelen worden georganiseerd. Jaarlijks worden er weekends georganiseerd. Als afsluiter van een schitterend Chiro-jaar is er natuurlijk het onvergetelijke kamp. Dit kamp gaat naar jaarlijkse gewoonte door in de maand juli.

  Iedereen is welkom vanaf 6 jaar en mag altijd een keertje komen proberen.

 • Jeugdkring Huldenberg
  Pieter De Keyser: jeugdkringhuldenberg@hotmail.com of pieter_dek@hotmail.com, 0475 77 73 29

  Jeugdkring Huldenberg VZW is een onafhankelijke jeugdbeweging die zich belangeloos inzet voor de kinderen en jongeren van 5 tot en met 18 jaar uit Huldenberg en omstreken.

  Elke zondag biedt zij haar leden, van 14.00 uur tot 17.00 uur, een zinvolle vrijetijdsbesteding aan onder het toeziende oog van een jonge, enthousiaste, gemotiveerde en deskundige leidingsploeg.

  Samen beleven ze zorgeloze en fijne namiddagen, gaande van avonturenspelen, bosspelen, waterspelen tot knutselen en gezelschapspelen, etc. 
  De kinderen worden ingedeeld in 5 leeftijdsgroepen die elk onder leiding staan van 2 ervaren begeleiders.
  Je bent steeds vrijblijvend welkom aan 't Pakhuis, Gillisstraat te 3040 Huldenberg.
  Elk jaar gaat de Jeugdkring met deze vriendengroep op een 10-daags kamp.

  Leden betalen jaarlijks € 25,00 lidgeld. Elke zondag kunnen de leden de dag afsluiten met een drankje en een zakje chips voor de democratische prijs van € 1,00.

 • Scouts en Gidsen loonbeek
  Julie Willems: willems_julie@hotmail.com, 0496 13 83 30
  Senne Batsleer: senne_batsleer@hotmail.com, 0470 90 23 26
  www.scoutengidsenloonbeek.be

  Een jonge, energieke en enthousiaste leidingsploeg staat te springen om alle jongens en meisjes tussen 6 en 17 jaar een onvergetelijke zondag aan te bieden.
  De kinderen zijn verdeeld in verschillende leeftijdsgroepen en komen samen in 't Buurthuis, Sint-Jansbergsteenweg 39E, 3040 Loonbeek.
  Van september tot en met juni (en juli) zorgen ze ervoor dat iedereen een namiddag vol plezier, avontuur en spelletjes beleeft.
  Nadien sluiten ze met z'n allen het jaar af met een onvergetelijk kamp in juli.

 • Ekseeko (voor jongeren en jongvolwassenen met en zonder beperking)
  Gerd Swinnen: ekseeko@gmail.com
  www.ekseeko.be

  Ekseeko is een vrijetijdsvereniging voor jongeren en jongvolwassenen met en zonder beperking, actief in de Druivenstreek. Gemiddeld twee keer per maand gaan we op stap en doen we wat alle jongeren graag doen: naar een concert gaan, museum of theater bezoeken, op café een pintje drinken, een sportmanifestatie bijwonen, een heel weekend er op uit trekken, enz. 

  Een groep vrijwilligers zet zich in om alles te organiseren en tijdens de activiteiten bieden ze hulp waar nodig. Omdat we iedereen de kans willen geven om mee te doen, houden we de prijs per uitstap zo laag mogelijk en organiseren we gratis vervoer binnen de Druivenstreek, dankzij subsidies en sponsoring.
  Ekseeko werkt onder de vleugels van KVG (Katholieke Vereniging voor Gehandicapten).