Infosessie provinciale groepsaankoop dakisolatie en zonnepanelen

Onze woningen kunnen heel wat energiezuiniger. Met hun groepsaankopen geven de provincie Vlaams-Brabant, IGO, PajoPower, 3WPlus, de Kringwinkel Hageland en de gemeenten je graag een duwtje in de rug.


De groepsaankoopactie van 2017 richtte zich op dakisolatie en fotovoltaïsche zonnepanelen. Ook in 2018 kan je opnieuw intekenen op deze groepsaankoop. Daarbij komt nog een groepsaankoop voor (spouw)muurisolatie en ramen. IGO en het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen selecteerden voor jouw gemeente een aantal lokale aannemers en installateurs. Een kwalitatieve uitvoering, een correcte prijs en een stipte opvolging staan centraal.

Kiezen voor de provinciale groepsaankopen zonnepanelen en/of dakisolatie is drie keer winnen. Niet alleen stoot je minder CO2 uit en bespaar je op je energiefactuur, je helpt ook onze lokale economie bloeien.

Interesse in zonnepanelen? Kom vrijblijvend naar de infosessie in Huldenberg op donderdag 18 oktober 2018 om 20.00 uur (zaal ‘t Pijlijser, R. Borremansstraat 2,  Huldenberg)

Interesse in isolatie en ramen? Kom naar een van de infosessies in één van de andere gemeenten:

  • Boortmeerbeek: 7 november, 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis
  • Rotselaar: 27 november, 20.00 uur in de MENA (zaal op het 3de verdiep)

Op de infosessies krijg je info over de campagne, de aanpak, mogelijke premies en leningen en kan je alvast kennismaken met de aannemers en installateurs.