Gezocht: schoonmaakassistent(e)

Vacature: technisch assistent schoonmaak (M/V) D1 – D3

 
voltijds – contractueel verband – onbepaalde duur
 
Functie

Je gaat bij zorgbehoevenden in de gemeente Huldenberg thuis poetsen. Je werkt onder leiding van de dienst zorg & senioren. Je zorgt voor het onderhoud van de voornaamste leefruimten en van de onmiddellijke buitenruimte van het huis. Dit met de bedoeling de cliënt zo lang mogelijk in de eigen thuisomgeving te laten wonen.


Diplomavereisten

Geen diplomavereisten. – Geïndexeerde bruto maandwedde minimum 1.891,81 euro en maximum 2.944,40 euro


Profielvereisten

De kandidaten moeten over de nodige competenties en persoonlijke kwaliteiten beschikken om de beoogde functie optimaal in te vullen. Je bent vertrouwd met moderne poetstechnieken.

Aanbod

Boeiende en gevarieerde functie in een dynamische werkomgeving, een aantrekkelijk salaris waarbij relevante ervaring (max. 6 jaar) overgenomen wordt en extralegale voordelen (interessante verlofregeling, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling openbaar vervoer, fietsvergoeding…)

Geïnteresseerd / Meer informatie

  • Voor een volledige functie- en profielbeschrijving van bovenstaande functie en verdere inlichtingen over onder meer loonvoorwaarden kan je terecht op de personeelsdienst van de gemeente, 02 302 43 20 of via e-mail: personeelsdienst@huldenberg.be

  • Stuur uw sollicitatie met uw cv en de nodige bewijsstukken (bewijs goed gedrag en zeden) ten laatste op 6 maart 2020 per aangetekend schrijven (de poststempel geldt als bewijs) naar de gemeente Huldenberg t.a.v. het College van burgemeester en schepenen, Gemeenteplein 1, 3040 Huldenberg.  Je kan deze ook op de personeelsdienst komen afgeven tegen ontvangstbewijs of via e-mail: personeelsdienst@huldenberg.be