Huldenbergse Sportweek

Huldenbergse sportweek van 3 tot 7 maart 2014

Alle kinderen van het eerste tot en met het zesde leerjaar (schooljaar 2013-2014) kunnen deelnemen aan de Huldenbergse Sportweek in en om De Kronkel. Naar goede gewoonte staat er een mix van sporten op het programma.

De inschrijvingen zijn afgesloten omdat het maximum van 120 deelnemers werd bereikt.  

Tijdens de zomervakantie is er de volgende sportweek van 11 tot 14 augustus 2014; hiervoor kan je inschrijven vanaf juni 2014.

  

Praktische info

Wie 

Alle kinderen van het eerste tot en met het zesde leerjaar

Waar

in en om De Kronkel, Gemeenteplein 2 te Huldenberg

Wanneer

elke dag (uitgezonderd officiële feestdagen) van 9.00 tot 16.00u. 

Wat

Je hebt groepen volgens leeftijd en volgens optie. In je groep volgens leeftijd maakt kennis met een hele reeks verschillende sporttakken. Vervolgens kies je één van de vier optiesporten : circustechnieken, dans, voetbal of alles met de fiets. In de groep volgens je optie verdiep je je kennis en kunde in deze sporttak samen met andere kinderen van verschillende leeftijd. Voor de optie Alles met de fiets heb je een eigen fiets en helm nodig.

Prijs

€ 50,00 voor een 5-dagen sportweek en € 40,00 voor een 4-dagen sportweek per kind en respectievelijk € 45,00 en € 36,00 vanaf de tweede inschrijving voor de Huldenbergse Sportweek uit hetzelfde gezin. Betalen kan op per overschrijving op BE63 0910 0015 3108 of op de dienst Sport&Gezondheid.

Voor en na

alle monitoren zijn één kwartier voor en na aanwezig om de kinderen op te vangen. Op aanvraag is er ook één uur voor en na opvang.

Begeleiding

De Huldenbergse Sportweek wordt begeleid door gediplomeerde en gemotiveerde sportmonitoren.

Verzekering

Iedereen is verzekerd (ISB-sportverzekering) voor lichamelijke schade. Diefstal, verlies of schade aan kledij, brillen, horloges... zijn niet verzekerd.

Eten en drinken

De kinderen brengen elke dag hun lunchpakket en water mee. De organisatie zorgt voor extra drankjes per dag.

Kledij 

Elk kind brengt elke dag twee paar sportschoenen (één paar voor binnen en één voor buiten), kledij voor binnen en voor buiten & regenkledij mee. Zorg ook voor de juiste kledij volgens je optiekeuze.

Programma 

Een gedetailleerd Sportweekprogramma krijg je op de eerste dag mee.

Enkele sfeerbeelden :